Om webbplatsen

Superkollen är en portal bestående av guider och recensioner av olika produkter.

Vi alla har varit i en situation där vi köpt någonting som vi varit väldigt missnöjda med. Vissa saker har varit dyrare än andra. Man tycker sig ha letat och läst under en lång tid – ändå blev det fel.

Vi ämnar att hjälpa Sveriges konsumenter att göra rätt val. Så att folk slipper köpa saker som de senare kommer att ångra, eller i alla fall minimera risken för att så sker.

Varje produkt vi recenserar har blivit noggrant studerad, in i minsta detalj. Det är inte alltid vi själva har provat produkten, utan då har vi istället gått igenom en mängd olika tester och recensioner som går att finna på Internet. Vi har satt samman alla dessa tester till en kompakt och enkel sammanfattning för att ge en klar och ärlig beskrivning av produkten. Istället för att läsa på forum, nyhetssidor, testsajter och fråga vänner – så har vi kollat med dem alla och samlat all information här. Även om vi i många fall också själva har testat produkterna.

Det är i grund och botten vad Superkollen handlar om: att ge dig den bästa guiden och vägen till ett rätt val.

På Superkollen kan du även hitta så kallade affiliatelänkar, vilket innebär att vi kan komma att tjäna en liten slant när någon köper någonting via Superkollen. Detta då testprodukter, servrar och uppehåll av sidan inte är gratis, tyvärr. Vi har löst den kostnadsfrågan på detta vis, men det på inget sätt påverkar vår bedömning och våra recensioner.

Objektivitet, ärlighet och research är våra nyckelord.

Om du skulle ha några frågor så är du alltid välkommen att höra av dig till oss genom formulären här nedanför.

[contact-form-7 id=”162″ title=”Kontaktformulär 1″]